IZODECOR DIVERS
Unic distribuitor in Romania

Piese de Schimb Utilaje Pvc Utilaje Geam Termopan

PLC - automat programabil pentru Utilaje Pvc Calculator Utilaje Termopan

PLC pentru utilaje termopan - utilaje tamplarie pvc: PLC (Programmable Logic Controller) sau denumit si automat programabil, reprezinta un calculator specializat pe aplicatii industriale de control.

Astfel, in loc de tastatura de la un calculator clasic PC, automatul programabil poate avea o consola de programare, cu cateva butoane. De asemenea, un PLC afiseaza informatiile pe un ecran LCD, atat cele legate de editarea programului, cat si cele ce tin de functionarea programului salvat in memoria lui.

Memoria unui PLC este de tip Flash ROM, adica informatiile se pot inscriptiona electric pe un circuit integrat de tip EEPROM, dar se pot si sterge si apoi reinscriptiona.

Procesorul folosit de un PLC nu este unul prea avansat, dar nici nu este nevoie de o putere de calcul asemanatoare unui PC, exceptand cazurile cand controlam un proces tehnologic destul de complex.

Programarea unui PLC se poate face in mai multe moduri, dar cel mai folosit mod este cel ce utilizeaza "diagrama scara", sau "ladder diagram". Diagrama scara este un mod de programare asemanator cu descrierea electrica clasica a unui sistem complex.

Partea hardware de la un PLC este alcatuita din: alimentare, intrari, iesiri. Partea software este alcatuita din instructiuni ce sunt organizate unele sub altele, ca niste trepte ale unei scari. In stanga sunt trecute date legate de intrarile PLC, iar in dreapta sunt date legate de iesirile PLC. In stanga sunt de obicei senzorii, iar in dreapta sunt actuatorii.

PLC pentru utilaje termopan - utilaje tamplarie pvc: Orice marca utilaje tamplarie pvc utilaje termopan, Utilaje Yilmaz, utilaje Atlas, utilaje Dinctur, utilaje Elumatec, utilaje Murat, utilaje Sonmez, utilaje Ozgenc, utilaje Onattech, utilaje Kaban, utilaje Urban, utilaje Eric Krauss, utilaje Black Sea, utilaje Oberg, utilaje Bautech, utilaje Omurzak, utilaje Plastpen, utilaje Mert, utilaje Vegoma, utilaje Emin Arslan, Utilaje Sahintek, Utilaje Taha Bayrak, Utilaje Sistem, Utilaje Tezelmak, Utilaje Penmak, Utilaje Enmaksan, Utilaje Hegsan, Utilaje Risus, Utilaje Eryaz, Utilaje Wizard, Utilaje Titiz, Utilaje Kinay, Utilaje Ozcelik.