IZODECOR DIVERS
Unic distribuitor in Romania

Piese de Schimb Utilaje Pvc Utilaje Geam Termopan

Filtru regulator, lubrificator aer, Grupuri preparare aer, FRL

Filtru regulator, lubrificator aer, Grupuri preparare aer, FRL :Tratarea aerului comprimat ce deserveste diferitele echipamente cu actionare pneumatica este esentiala pentru obtinerea unor rezultate optime in exploatare dar si pentru prelungirea duratei de viata a componentelor pneumatice.
Pentru aceasta sunt folosite filtre de aer cu decantare care au ca scop retinerea vaporilor de apa de pe circuitul pneumatic (pentru a evita uzura accelerata si defectarea echipamentelor pneumatice) si evacuarea acestora sub forma de condens; sistemul de evacuare poate fi cu actionare manuala sau automata la umplerea recipientului de acumulare (auto-evacuare).
Daca la filtrul de aer i se ataseaza un regulator de presiune si un manometru acesta devine filtru regulator de aer.
Pe langa dispozitivul de retinere a vaporilor de apa se mai pot folosi si dispozitive de ungere - lubrificator aer - care permit lubrefierea aerului ce urmeaza a actiona un echipament pneumatic. Aceasta lubrefiere asigura o durata de viata indelungata a componentelor precum si respectarea parametrilor de lucru specificati de producatorii echipamentelor pe care sunt montate.
Filtrele de aer impreuna cu dispozitivul de lubrefiere a aerului formeaza un grup de preparare a aerului care poate avea atasat ca optional si un manometru si un regulator de presiune.
Grupurile de preparare mai sunt cunoscute si sub denumrea prescurtata de FRL (Filtru Regulator Lubrificator) si sunt de diferite dimensiuni pentru diferite capacitati si presiuni.
- filtre-separatoare, regulatoare de presiune, ungatoare, submicrofiltre, filtre cu carbon activ
- grupuri preparare FRU (filtru, regulator, ungator)
- grupuri preparare FRU-compact (filtru-regulator, ungator)
- manometre, supape de presiune
- filtre de evacuare si amortizare zgomot

Filtru regulator, lubrificator aer, Grupuri preparare aer, FRL: Orice marca utilaje tamplarie pvc utilaje termopan, Utilaje Yilmaz, utilaje Atlas, utilaje Dinctur, utilaje Elumatec, utilaje Murat, utilaje Sonmez, utilaje Ozgenc, utilaje Onattech, utilaje Kaban, utilaje Urban, utilaje Eric Krauss, utilaje Black Sea, utilaje Oberg, utilaje Bautech, utilaje Omurzak, utilaje Plastpen, utilaje Mert, utilaje Vegoma, utilaje Emin Arslan, Utilaje Sahintek, Utilaje Taha Bayrak, Utilaje Sistem, Utilaje Tezelmak, Utilaje Penmak, Utilaje Enmaksan, Utilaje Hegsan, Utilaje Risus, Utilaje Eryaz, Utilaje Wizard.