IZODECOR DIVERS
Unic distribuitor in Romania

Discuri debitat Konig

Cu toate acestea, toate aceste discuri sint legate de standarde si norme. Discurile de debitat Konig permit o debitare economica a substantelor minerale printr-o mare si curata capacitate de taiere si printr-o durata lunga de viata a discului. Discurile diamantate sunt scule de mare performanta si corespund celor mai inalte exigente. Nu folositi discuri care prezinta defecte si Verificati daca tipul de disc este potrivit pentru materialul de prelucrare. Discuri pentru debitare metal, armatura profile PVC, teava rectangulara, rotunda si altele poate fi utilizat pentru orice marca de masini de debitat si ferastrau circular. Panzele circulare sunt scule taietoare realizate din discuri circulare metalice, dintate.

Panzele circulare monometalice sunt utilizate in principal la prelucrarile primare ale lemnului. Pentru taierea lemnului este necesara operatia de ceaprazuire si ascutire a dintilor panzei circulare. Forma dintelui la panzele circulare monometalice este de mai multe tipuri, in functie de operatia la care se utilizeaza.

Panzele circulare placate CMS sunt utilizate la taierea lemnului si a materialelor pe baza de lemn, si pot fi de tipul multilama utilizata la taierea longitudinala a lemnului prelucrat primar; de tip panza circulara placata, utilizata la operatii de retezare sau spintecare in functie de numarul de dinti si de ascutire.

De asemenea, exista si panze circulare placate CMS, utilizate la debitarea foilor de PAL texturat, si acestea pot fi: ansamblu incizor - panza principala. si la aceste scule taietoare, in functie de operatia la care se utilizeaza, exista mai multe tipuri de ascutire ale pastilei CMS.

Disc debitat KonigDisc taiat Konig