IZODECOR DIVERS
Unic distribuitor in Romania
Despre noi - Konig Saw Romania
König Saw format prin dezvoltarea de experienta tehnica de peste 28 de ani. Dezvoltarea din ce in ce mai rapida a tehnologiei, noile descoperiri stiintifice, progresul tehnic accelerat sunt unele din motivele pentru care domeniul tehnic si in special al automatizarilor a cunoscut in ultima perioada o crestere exponentiala. Astfel, urmatorul pas in evolutia tehnicii a fost aparita companiilor care sa produca echipamentele si componentele realizarii acestora. Izodecor Divers este o companie tanara care furnizeaza solutii complete pentru domeniul pieselor de schimb utilaje industriale si automatizarilor, pornind de la echipamente si componente si pana la implementare/instalare, si reprezinta pe piata din Romania producatori de renume mondial.
 
Toate produsele noastre îndeplinesc cel mai inalt nivel tehnologic şi este proiectat pentru sectorul industrial, nu se livreaza marfa pentru un hobby şi hobby-uri. 90% din produsele noastre fabricate în Europa, şi toate acestea au certificate internationale de calitate, cum ar fi ISO, CE, şi altele.
 
Stimati clientii noştri, sintem alaturi de voi cu cele mai bune consultanti, serviciile noastre nu va pot lasa în jos. In speranta ca veti gasi in paginile website-ului nostru produsele sau serviciile de care aveti nevoie va multumim pentru interesul acordat si asteptam solicitarile dvs

KONIG SAW

König saw romania - KönigKönig sawKonig romania König sawKönig

Pentru orice intrebari si cerinte contactati-ne.