IZODECOR DIVERS
Unic distribuitor in Romania

 

DISCURI CIRCULARE

Ferastrau circular sau cutit in jurul dintilor zimtate şi disc de metal, cu ajutorul maşinii îndeplineşte functia de rotatie. Taieturi drepte sunt folosite pentru a face.Distanta este setat pentru a fi taiati, taiati unghiul poate face setari pentru maşina cu ambele mâini presate pe materialul care urmeaza sa fie taiat dupa taiere kavrandıktan. Un instrument pentru taierea lemnului sau alte materiale. Este de obicei, este utilizat pentru lucratorii electrice. Modele utilizate în trecut, şi o rotatie mai mare a rotii în forma de puterea de apa pentru a functiona. Cele mai multe dintre aceste ferastraie sa taie copacul se face, dar a avut, probabil, palete concepute pentru a taia plastic sau metal.


TIPURI DE DISCURI CIRCULARE
De ferastraie circulare fixe sunt de obicei utilizate în constructia de soiuri de ferastraie circulare. Acestea includ cele montate pe o masa, cu mai multe frunze de lame, de lucru în conformitate cu ferastraie de masa, ferastraie utilizate pentru a taia lemne, şi aşa mai departe. acolo. Ferastraie circulare fixe, este montat pe o masa. Fie reglare manuala sau automata, prelate sau înaltime. Ajustare automata a fi efectuate, în cazul în care calificarile dorite pot fi introduse în sistem şi întrerupe procesul în aceasta directie. Alte tipuri de ferastrau circular este un ferastrau circulare portabile utilizate în locuri de munca de dimensiuni mai mici. Mai mult, practic, aceste ferastraie sunt de obicei folosite în casa sau în ateliere. Un ferastrau circular pentru a face taieturi drepte numai. Colturi sau anumite modele sunt folosite pentru taiere Puzzle. Tipuri sunt, de asemenea, în aceasta categorie includ ferastraie cu lant, ferastraie şi automate.

SFATURI FOLOSIRE DISCURI DE DE DEBILAT
TAIERE PROFIL / LAMINAT
Ghid pentru selectarea celui mai mic arc de lama sunt cele mai potrivite (raza), şi latimea de tabelul pentru a selecta lama adecvat, care este mai mica decât de primavara, care este mai restrâns decât lama. Eberle trupa de metal ferastrau, şi de viata de lucru a unui randament ridicat de takımlardır. En de buna calitatenormele de lucru şi pentru a oferi cea mai adecvata de selectie a lamei este de o importanta vitala pentru început.

DISC TENSIUNE FORCE
Înainte de a utiliza o noua trupa a vazut lama zone de tensiune şi de masurare forta necesara pentru a strânge blocat dupa una sau doua zone mici va fi bine.Eberle Duoflex banda de ferastrau 250-300 N/mm2, 36-43 KSI plictisit dimensiuni extensibile.
BAND SAW GHID
Precizia de locuri de munca reduceri, Bi corectitudinea - ferastrau panglica de debitat metal depinde de setarea de manual, fara erori parte a materialului permite mai mult decât respectarea.Alıştırırken un nou ferastrau, doar jumatate din valoarea normala a stresului şi a ratei de forfecare 50-150 SG. inch (1 x 6 în SG, 45 cm2) şi o suprafata de taiere pâna la utilizare. Ulterior, masura nivelul de rata de creştere şi viteza de taiere încet, încet creşterea presiunii la niveluri normale yükseltilir.Kesimde de mult este adevarat, care arata formele taiate cip.
a) foarte fin sau ezikli rumegus, indica faptul ca o creştere a gradului de viteza.
b) chips-uri groase, grele, sau albastru-colorate din lemn, a vazut show-uri extrem de supraîncarcate.
c) a devenit un talas slab ondulate, arata forma de taiere.

COOLING si lubrifiere
De racire şi ungere sunt esentiale în multe metale, procesul de taiere. Aluminiu şi eliminarea cip şi de racire a aliajelor caz aliminyumlu este asistata de luare de calitate superioara suprafete. Neungere plastic statut, grafit, şi aşa mai departe. unele substante non-metalice şi de fier, sunt necesare pentru fonta.